Skip to content

Mastermind is een uniek concept ontwikkeld door 100CC dat gericht is op leiderschap, persoonlijk & professioneel. Het idee is om deelnemers de ruimte te geven om zich te ontwikkelen door middel van leren, verdieping en reflectie in een ontspannen en inspirerende omgeving.

Het format van een Mastermind groep kan variëren, het wordt georganiseerd als een eendaagse bijeenkomst waarbij deelnemers de gelegenheid hebben om te leren van een of meerdere gerenommeerde sprekers, experts en van elkaar, afhankelijk van doel van de betreffende dag.

De combinatie van ontwikkeling, reflectie en netwerken met andere deelnemers maakt Mastermind een krachtige tool om groei te stimuleren, nieuwe inzichten te verkrijgen en om doelen te realiseren.

Een deel van het programma staat vast en is dat deelnemers hun persoonlijk kompas krijgen, een krachtige tool om met meer zelfvertrouwen en minder stress zich verder te ontwikkelen. Dit heeft een positieve impact op groei en succes van de individuele deelnemer, evenals hun carrière en bedrijf.

Heb je interesse persoonlijk, voor je bedrijf of in een andere groep samenstelling, neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Ja, ik heb interesse in de mogelijkheden
Back To Top