Skip to content
The art. Of empowering. Your ambitions.
Zakelijk Kompas

Bouw een veerkrachtige organisatie.
Als ondernemer kan het altijd beter. Nog effectiever werken en het verborgen potentieel in je team(s) benutten. Vind en activeer eerst de kracht in jezelf, daarna die van je team en je business. Doe éérst de goede dingen en dán die dingen goed. Dan krijg je vanzelf de wind in de zeilen.

Samen met 100CC werk je toe naar een efficiënt lopende organisatie. Iedereen is zich daarbij bewust van zijn kwaliteiten en hoe deze op de juiste manier in te zetten. Je leert te vertrouwen op je innerlijk kompas en vanuit daar op elkaar. Met als resultaat een energieke teamspirit en goed lopende business. Hard en effectief werken. Geen stress, maar plezier. Kom maar op met die uitdagingen.

Ja, ik wil een kennismakingsgesprek

Consults:

Persoonlijk leiderschap: Verbeter je business, begin bij jezelf. Je krijgt inzicht in wat voor jou de meest optimale rol is.
Moeiteloos samenwerken met geweldige resultaten. Goed teamwork is het ultieme concurrentievoordeel. Je ontdekt hoe enorm krachtig dit is als het eenmaal goed loopt.
Verborgen potentieel benutten. Kom los van zittende blokkades. Je leert eerst om de goede dingen te doen en dan die dingen goed te doen.
Burn-out preventie. Voorkomen is beter en veel goedkoper dan genezen. Je leert preventief omgaan met werkdruk en wat dit met collega’s doet.
Back To Top