Skip to content
Testimonials video 100CC
Ik vond het erg verhelderend om inzicht te krijgen in waar je persoonlijke kracht ligt

“Ik vond het erg verhelderend om inzicht te krijgen in waar je persoonlijke kracht ligt, maar ook waar ik vanuit de basis minder sterk in ben. Dat gaf meer inzicht in mijzelf, waardoor ik nu minder oordelend naar mijzelf kijk. Carmen heeft ook geholpen met een duidelijke propositie voor mijn bedrijf, mij uitgedaagd om keuzes te durven maken voor wat echt onderscheidend is, om het bedrijf krachtiger neer te zetten. En hoe ik de juiste medewerkers op de juiste plek zet zodat we efficiënter en effectiever zijn. Haar heldere waarnemingen, overziet de situatie snel en goed, denkt flexibel mee en is duidelijk in haar communicatie. Wat ik erg fijn vind en mij goed heeft geholpen!”

Carmen heeft veel nieuwe inzichten gegeven zoals mijn werkwijze, talenten en valkuilen.

“Nu was ik er oprecht van overtuigd dat ik mezelf inmiddels wel goed genoeg ken en alles onder controle had, maar dat bleek een illusie. Ik heb gekozen voor 100CC (CoachCarmen 🙂 omdat ik juist níet zat te wachten op het zoveelste-recht-toe-recht-aan-gesprek over mijn ups en downs. Ik had behoefte aan een aanpak die me diepgaande inzichten geeft in waarom ik mijn kwaliteiten onvoldoende benut. Ik ben goed in wat ik doe, maar er zat weinig lijn in. Carmen heeft me in zeer korte tijd duidelijk gemaakt waar ik me op moet focussen, hoe ik mijn richting kan bepalen, hoe mijn kwaliteiten het beste tot hun recht kunnen komen en ook: wat ik vooral niet moet doen. Wat een scherpe inzichten over waar ik steeds tegen aan liep en waarvan ik dacht dat het niet anders kon.

Super bedankt Carmen voor je wijsheid en het delen van je inzichten”

Diverse beoordelingen

“Carmen heeft de moed om moeilijke beslissingen te nemen. heeft een goed zakelijk inzicht, begrijpt waar prioriteiten liggen en drijft zakelijk succes. Het bouwen van teams is een echte kracht van haar”

“Carmen staat voor creativiteit, ondernemerschap, drive en snelheid in executie”

“Carmen is kordaat en snel in het ondernemen van acties indien nodig, altijd op zoek naar verbetering in performance en klanttevredenheid”

Verzamelde beoordelingen

“Carmen is vernieuwend, betrokken, gepassioneerd, enorme drive en energie, lange termijn denker, snelle aanpassings capaciteiten”

“Ik zou Carmen aanbevelen, want ze is sterk in conceptueel denken en vormgeven van commerciële plannen voor bedrijven, een enorme passie die aanstekelijk is, heel goed teams weet te enthousiasmeren en motiveren”

“ Laat zien een aanpakker te zijn en succes weet te realiseren”

Fantastisch

“Wat inspirerend was dat, het heeft mij het juiste zetje gegeven in een nieuwe richting, heel veel dank”

Back To Top