Skip to content
Meet 100CC
Carmen Coenen

Achter 100CC zit 100% Carmen Coenen.
Met hart, ziel en zakelijkheid help ik anderen om hun welzijn én de impact die zij willen maken te vergroten. Ik streef in alles naar het uitzonderlijk haalbare. Haal het maximale uit potentieel, voor zowel professionals als organisaties. Je krijgt mij dan ook voor de volle 100%.

Moeiteloos leven
Ik ben ervan overtuigd dat werk stimulerend en bevredigend kan zijn door vanuit vrijheid de juiste koers te bepalen. Daarom heb ik ervoor gekozen mijn professionele ervaring en passie voor persoonlijke groei te combineren. Ik wil zoveel mogelijk professionals in staat stellen hun levensgeluk te vinden. Hen helpen om ambities waar te maken en hun business succesvol én van betekenis te laten zijn.

'Ik ben ervan overtuigd dat werk stimulerend en bevredigend kan zijn door vanuit vrijheid de juiste koers te bepalen.'

– Carmen –

Mijn koers? Ik ben altijd al op zoek naar verdieping en verrijking. Geïnteresseerd in psychologie, antropologie en filosofie. Mijn werk in de Retail en handels sector bracht me vele jaren in Azië. Daar kwam ik in aanraking met een Chinese filosofie ‘The Art of Effortless Action’, Wu Wei. Ook ontdekte ik dat mijn grootste uitdaging ont-moeten was. Dat inzicht heeft mij veel gebracht. Nu deel ik deze ervaringen graag zodat anderen daar ook profijt van kunnen hebben. Van stress en ‘moeten’ naar moeiteloos leven en werken: van doing naar being en van being naar enjoying.

Unieke methode
Ik ben geïntrigeerd door menselijk gedrag en de interactie met elkaar. Vereenvoudig complexe zaken, te beginnen bij mezelf. De start van de unieke methode waar ik nu mee werk, kwam niet voor niets op mijn pad. Deze methode is een revolutionair systeem dat werkt vanuit een blauwdruk van je persoonlijkheid op basis van geboortedatum en -tijd. Ik ervaarde hoe dit het startpunt kan zijn om op de kortste, meest pragmatische manier inzicht te krijgen in je eigen unieke authenticiteit. En hoe dit de weg naar levenswijsheid en levensgeluk opent.

Er zijn honderdduizenden zelfhulpboeken en goeroes die claimen dé methode te hebben om jou te helpen. Ik zie dit als trucjes. Het werkt misschien voor sommigen, maar voor de meesten niet. We zijn allemaal anders. Dus ‘one size fits all’ methodes die uitgaan van een gemiddelde – en dat begint al op school – is een benadering die voor velen steeds meer begint te knellen.

Sleutel tot succes zonder stress
Het is enorm bevrijdend te weten wie je bent. En dat dáár de kracht zit om moeiteloos succesvol te worden. Dat gun ik iedereen: te kunnen zijn wie je bent. En dat we daarmee de wereld met elkaar een beetje leuker maken.

Voor het ondersteunen van professionals en organisaties combineer ik de eerder genoemde unieke methode en ondersteunende tools met mijn professionele kennis en levenservaring. Deze mix stelt mij in staat om haarscherpe inzichten en adviezen te geven. Dit is iets totaal anders dan de gangbare coachingstrajecten, persoonlijkheids- en assessment tools en zelfhulpmethodes. Met verbluffende holistische resultaten.

Innerlijke rust en zingeving
Door met liefde elkaars kennis en inzichten te delen, geloof ik dat we positiviteit kunnen vermenigvuldigen. Zodat steeds meer mensen op zichzelf durven vertrouwen en innerlijke rust gaan ervaren. Dat brengt autonomie, verbinding en zingeving. Om zo in vrijheid keuzes te maken, weerbaar te zijn en de juiste koers te varen.

Ja, ik neem graag contact op
Maximizers 100CC

Inspirator

Geeft richting en kompas voor de juiste route naar succes zónder stress

Transformer

Vergroot de veerkracht in organisaties vanuit innerlijke verbinding

Accelerator

Brengt vanuit een aanstekelijke energie processen in een versnelling

Back To Top