Skip to content

Eindelijk uit de kast komen

Het is zover. Eindelijk kom ik met mijn overtuigingen uit de kast.

Blauwdruk
Alles is energie, zoals Einstein al zei. Wij mensen dus ook. Dit is wat Kwantumfysica bestudeert. Hoe dat zit? Planeten zenden neutrino’s uit, dit zijn minuscuul kleine informatiedragers. Die informatie doorzeeft ons continu, 24/7 en deze energie heeft ons mede gevormd, van conceptie tot geboorte. Aan de hand van de stand van de planeten op het tijdstip van je geboorte kan jouw persoonlijke unieke imprint worden berekend. Jouw blauwdruk, ofwel vingerafdruk van wie je bent.

Deze vingerafdruk helpt bij het ontdekken van jouw unieke natuur en het versterken van je authenticiteit. Met 100CC richt ik me op het optimaliseren van hoe iemand functioneert in werk en het dagelijkse leven. Hoe gebruik je je talenten? Heb je inzicht in je valkuilen en weet je hoe daarmee om te gaan? Hoe komt je natuurlijke besluitvormingsproces tot stand? Het ultieme doel is plezier hebben in je werk. Om van daaruit succesvol te zijn en een gevoel van vervulling in je dagelijkse leven te ervaren.

Invloed van planeten
Toch nog sceptisch over de invloed van planeten op ons leven op aarde? Ik licht het je graag verder toe. We weten dat de maan eb en vloed veroorzaakt op aarde. Maar ook op ons levende wezens heeft de maan effect. Op onze emoties, onze energie en slaap.
Ook de zon is van invloed. Dit valt niet te ontkennen, want zonder zon-energie zou er geen greintje leven zijn op deze planeet zoals wij die kennen!

Ons bewust van deze feiten, is het absurd te beweren dat alleen deze twee hemellichamen invloed op ons hebben en de anderen ontkend worden. Zo heeft elke planeet van ons zonnestelsel zijn eigen specifieke invloed op de aarde en op ons.

Uniek concept
Héél veel jaren heb ik me verdiept in het hoe en waarom van wie ik ben. Vele boeken, persoonlijkheidstesten en coaches ben ik verder. Ik heb cursussen in psychologie, antropologie en filosofie gedaan. Allemaal hebben ze mooie inzichten gegeven. Maar de tegenstrijdigheden die ik persoonlijk voelde en niet kon duiden waren frustrerend en verwarrend. Het bracht mij niet wat ik daadwerkelijk nodig had. Het wat, waarom en hoe.

Uit je comfortzone stappen prima, maar wat ís mijn comfortzone dan precies? Het resoneerde onvoldoende en bracht mij niet de duidelijkheid waar ik behoefte aan had. Tot de Human Design methode op mijn pad kwam. Het voelde als thuiskomen, alle kwartjes vielen. Allereerst: het was oké wie ik was. Ik hoefde helemaal niet iemand anders te zijn. Wat een opluchting. Want wat zijn wij allemaal in de loop van ons leven geconditioneerd, wat proberen we ons continu aan te passen aan wat de norm zou moeten zijn. Toen ik dat doorhad, wist ik dat dit dé tool was die je de sleutel geeft naar het ontdekken van je comfortzone. Naar wie je bent en hoe je met zo min mogelijk stress je autonomie, verbinding (met jezelf en anderen) en zingeving realiseert.

Na deze jarenlange studie en ervaring mag ik nu professionals en ondernemers helpen ook hun comfortzone te duiden en hoe je deze succesvol kan vergroten. En dat doe ik op pragmatische en krachtige wijze: ‘á la Carmen’ geef ik je inzicht in wie jij bent en hoe dat te blijven. Help ik je het onbewuste bewust te maken. Diepgaand en nauwkeurig, zonder conditioneringen, dáár zit het onderscheidende vermogen ten opzichte van alle evaluatietesten. Je hoeft geen vragen te beantwoorden, die antwoorden zijn subjectief, alleen maar je geboortedata, objectieve informatie.

Ervaar het ook
Pfff, het is gelukt. Ik ben uit de kast. Heerlijk! Mijn doel? Human Design sexy maken. Het brengt zoveel compassie voor jezelf en anderen, daar wordt de wereld echt heel veel leuker van. Probeer het ook. Je zult verbaasd en vooral dankbaar zijn voor alle inzichten, dat garandeer ik je.

Back To Top